илюстрация: ec.europa.euПоредна класация на Евростат. Този път за смъртните случаи в

...
илюстрация: ec.europa.euПоредна класация на Евростат. Този път за смъртните случаи в
Коментари Харесай

Евростат с данни колко повече са смъртните случаи от март до юни тази година в сравнение с предните 4

илюстрация: ec.europa.eu

Поредна ранглиста на Евростат. Този път за смъртните случаи в последните 4 години в интервала март - юни. Ето какви са изводите:

За интервала от март до юни тази година в 26 страни от Европейския съюз са регистрирани 168 хиляди смъртни случая повече в съпоставяне със междинното равнище предходните четири години, оповестява днес .

Тези данни включват всички  смъртни случаи , без значение от аргументите им, само че могат да бъдат потребни при оценяване на директното и косвеното въздействие на  пандемия та от COVID-19 върху европейското население, прецизират от статистическата работа на Европейски Съюз.

Най-голям растеж на смъртните случаи тази година по отношение на предходните четири има в края на март и при започване на април. Най-силно наранена е  Испания , следвана от  Италия  и  Франция, добавя Дунав мост.

Ирландия не е включен в статистиката, защото към момента не е изпратила данни.

От данните на  Евростат  става ясно, че към 96% от 168-те хиляди спомагателни смъртни случая за интервала от март до юни са били на хора на 70 и над 70 години.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР